Imkercafé

Iedere eerste vrijdag of donderdag van de maand (Afwisselend, dus altijd even de agenda raadplegen!) komen wij bij elkaar in Hotel/café/restaurant zaal Kuik aan de Brink in Ruinen.. Wij beginnen om 20.00 uur en eindigen omstreeks 22.00 uur afhankelijk van de gezelligheid ( raadpleeg altijd de kalender onder het kopje Evenementen mbt het onderwerp van die avond)

We houden ons aan de bekende RIVM regels en laten een presentielijst rondgaan .U bent van harte welkom, en er is vast voldoende te bepraten op elke imkercafe-avond.

Beginnende en gevorderde imkers zijn van harte welkom. Maar belangstellenden mogen ook aanschuiven.

De avond wordt gestart met koffie of thee, dan een klein uurtje het thema en verder bijpraten over wat er zoal te bespreken valt.

Het thema kan iets actueels binnen de imkerij zijn maar ook een onderwerp of specifieke vraag waar aandacht voor gevraagd is door een van de aanwezigen, aansluitend op het onderwerp van die avond.

Schuif dus gerust een keer aan. Opgeven is niet nodig. Via de App van de imkervereniging Ruinen houden we u op de hoogte van evt. wijzigingen. En natuurlijk via de webstee die nu door u hier wordt geraadpleegd. Opgeven voor de app-groep kan bij Roel Broekman. Voor informatie over het Imkercafé kunt u terecht bij Marc van Os of Elly van Zanten.