Imkercafé

Iedere eerste vrijdag van de maand komen wij bij elkaar in Hotel/café/restaurant zaal Kuik aan de Brink in Ruinen.. Wij beginnen om 20.00 uur en eindigen omstreeks 22.00 uur afhankelijk van de gezelligheid ( raadpleeg altijd de kalender onder het kopje Evenementen mbt het onderwerp van die avond) Elke avond wordt een onderwerp gepresenteerd door een spreker.

Beginnende en gevorderde imkers zijn van harte welkom. Maar belangstellenden mogen ook aanschuiven. Vooral een avond voor de startende imker die informatie kan opdoen en zijn ervaringen kan delen met de imkers die al wat jaren meelopen in de imkerij. Maar de ervaren imker kan ook steeds weer leren van zijn collega’s. Want besef goed “imkeren leer je nooit!” Er is geen jaar hetzelfde.

De avond wordt gestart – inloop vanaf 19.30 uur – met koffie of thee (naar eigen keuze en voor eigen rekening), dan een klein uurtje het thema volgens agenda en verder bijpraten over wat er zoal te bespreken valt.

Het thema kan iets actueels binnen de imkerij zijn maar ook een onderwerp of specifieke vraag waar aandacht voor gevraagd is door een van de aanwezigen, aansluitend op het onderwerp van die avond.

Schuif dus gerust een keer aan. Opgeven is niet nodig. Via de App van de imkervereniging Ruinen houden we u op de hoogte van evt. wijzigingen. En natuurlijk via de webstee die nu door u hier wordt geraadpleegd.

Opgeven voor de app-groep kan bij Roel Broekman.