Bijenboelavond

De bijenboelavond was dit jaar op vrijdagavond 25 maart .

Op de veiling wordt alles wat met bijen te maken bij opbod verkocht. Denk aan bijenkasten, honingslingers, boeken, korven zowel antiek, oud en nieuw, voerbakken, potten, raampjes, bijenpak, etc., maar ook koninginnenteeltmateriaal, fruit-of bijenbomen; je kunt het zo gek niet bedenken of het is in de afgelopen ruim 25 jaren wel aangeboden geweest. Maar altijd weer afhankelijk van het aanbod, en dat wisselt per jaar.

Er worden geen bijenvolken, honing of bijenproducten aangeboden!

Voorafgaand kunnen alle kavels worden bekeken. Met een kavellijst die bij entree kan worden aangeschaft kan de koper een keuze maken van de spullen waar belangstelling voor is. Tevens ontvangt men dan een biedingsnummer die kan worden getoond tijdens de veiling. Alle aangeboden spullen worden verkocht aan de hoogste bieder van de getoonde kavel. Er wordt geen opgeld geheven, dus veiling/biedingsprijs is koopprijs. Na afloop van de veiling kunnen de gekochte artikelen tegen kontante betaling worden meegenomen. Voor enkele spullen zal een minimum startbedrag worden gevraagd.

Spullen voor de boelavond van 2023 kunnen al aangemeld worden bij Roel Broekman. 0522-451290

Kijk maar eens wat u zoal in bijenstal of schuur nog heeft staan en niet meer in gebruik is?? Er is vast iets bij wat wij kunnen verkopen voor jullie!!

Wil of kan je niet zo lang wachten? in de rubriek “Vraag en Aanbod” is het aanbieden van materialen ook een mogelijkheid.

Boeldag 2022 is weer geweest met een goede opkomst en een aanbod van ruim 110 kavels werd klokslag 20.00 uur een aanvang genomen.

De zaal loopt al aardig vol tegen achten.
De dames van het welkomstteam voor de kavellijst met lotnummer

Het bleef nog lang “gezellig onrustig” in zaal Kuik aan de Brink in Ruinen. Tot volgend jaar maar weer.