Bijenboelavond

Onze bijenboelavond van 2021 in Zaal Kuik te Ruinen is vanwege de Coronacrisis weer niet doorgegaan. Dit is de derde keer in de lange traditie van de boelavonden. In de jaren 90 van de vorige eeuw hebben we de boelavond ook een keer moeten afgelasten, toen in verband met de uitbraak van Mond en Klauwzeer, en 2020 voor de tweede maal.

2022 wel?? laten wij daar maar vanuit gaan!

Op de veiling wordt alles wat met bijen te maken bij opbod verkocht Denk aan bijenkasten, honingslingers, boeken, korven zowel antiek, oud en nieuw, voerbakken, potten, raampjes, bijenpak, etc., maar ook koninginnenteeltmateriaal, fruit-of bijenbomen; je kunt het zo gek niet bedenken of het is in de afgelopen ruim 25 jaren wel aangeboden geweest. Maar altijd weer afhankelijk van het aanbod, en dat wisselt per jaar.

Er worden geen bijenvolken, honing of bijenproducten worden aangeboden!

Vooraf kunnen alle kavels worden bekeken. Met een kavellijst die bij entree kan worden aangeschaft kan de koper een keuze maken van de spullen waar belangstelling voor is. Tevens ontvangt men dan een biedingsnummer die kan worden getoond tijdens de veiling. Alle aangeboden spullen worden verkocht aan de hoogste bieder van de getoonde kavel. ‘ Er wordt geen opgeld geheven, dus veiling/biedingsprijs is koopprijs. Na afloop van de veiling kunnen de gekochte artikelen tegen kontante betaling worden afgehaald.

Spullen voor de boelavond 2022 kunnen aangemeld worden bij Roel Broekman. 0522-451290

Kijk maar eens wat u zoal in de bijenstal heeft staan en niet meer in gebruik heeft?? Er is vast iets bij wat wij kunnen verkopen voor jullie!!

Wil of kan je niet zo lang wachten? in de rubriek “Vraag en Aanbod” is het aanbieden van materialen ook een mogelijkheid.