Bijenboelavond

Onze bijenboelavond op vrijdagavond 20 maart 2020 in Zaal Kuik te Ruinen is vanwege de Coronacrisis niet door gegaan. Dit is de tweede keer in de traditie van de boelavond, in de jaren 90 van de vorige eeuw hebben we de boelavond ook een keer moeten afgelasten, toen in verband met de uitbraak van Mond en Klauwzeer.

Hopelijk komend jaar 2021 weer in de maand maart!


Op deze veiling wordt alles wat met bijen te maken bij opbod verkocht Denk aan bijenkasten, honingslingers, boeken, korven zowel antiek, oud en nieuw, voerbakken, potten, raampjes, bijenpak, etc., maar ook koninginnenteeltmateriaal, fruit-of bijenbomen; je kunt het zo gek niet bedenken of het is in de afgelopen ruim 25 jaren wel aangeboden geweest. Maar altijd weer afhankelijk van het aanbod, en dat wisselt per jaar.

Er worden geen bijenvolken, honing of bijenproducten worden aangeboden!

Vooraf kunnen alle kavels worden bekeken. Met een kavellijst die bij entree kan worden aangeschaft kan de koper een keuze maken van de spullen waar belangstelling voor is. Tevens ontvangt men dan een biedingsnummer die kan worden getoond tijdens de veiling. Alle aangeboden spullen worden verkocht aan de hoogste bieder van de getoonde kavel. Er wordt geen opgeld geheven, dus veiling/biedingsprijs is koopprijs. Na afloop van de veiling kunnen de gekochte artikelen tegen kontante betaling worden afgehaald.

Spullen voor de boelavond 2021 kunnen aangemeld worden bij Roel Broekman. 0522-451290

Kijk maar eens wat u zoal in de bijenstal heeft staan en niet meer in gebruik heeft?? Er is vast iets bij wat wij kunnen verkopen!!

!